6 milioane de cazuri de boala Alzheimer | Sunt aproape 6 milioane de cazuri de BA (boala Alzheimer) în SUA şi 47 milioane în lume. Sumbru, nu-i aşa? 

Vestea bună este că pe perioada de viaţă a unui om, astăzi se poate trăi în aşa fel încât 90% din cazuri pot fi prevenite. Imaginaţi-vă puţin ce înseamnă aceasta: 90% dintre bunicii, părinţii, soţii sau soţiile noastre nu ar trebui nici o dată să ajungă în această stare de pierdere a identităţii/memoriei!!!

6 milioane de cazuri de boala Alzheimer | Pentru restul de 10% care au un risc genetic mai mare decât forţa de prevenţie a unui stil de viaţă optim, boala Alzheimer poate fi întârziată cu aprox 10-15 ani (prin acest stil de viaţă optim/optimizat)!!!

Poate că nu este la fel de simplu că întoarcerea unui 6 şi adăugarea unui zero… dar cred că fiecare dintre cei care am văzut “first hand” ce se întâmplă cu cei care ne-au dat viaţa direct (părinţi) sau indirect (bunici) sau cu cei lângă care am experimentat viaţa (tovarăşul de viaţă), vrem să facem ceva inteligent măcar “pe ultima sută de metri”!

6 milioane de cazuri de boala Alzheimer | Şi se pot face multe, cu efecte neaşteptat de bune şi într-un timp record (6 luni). Vorbesc aici despre experienţa a numeroase cazuri de boala Alzheimer care au fost recuperate/readuse la normalitate atât în centrele în care se foloseşte protocolul RECODE al dr-lui Dale E Bredesen, cât şi programul NEURO al echipei Sharzai (neurologii Dean şi Aisha Sherzai).

6 milioane de cazuri de boala Alzheimer | Există cifre ale speranţei şi sunt cifre mari! Poza necesită câteva amendamente: – Vitamina B12, ca să se absoarbă minim 2,4 mcg/zi, trebuie să iei supliment de metilcobalamina 1000 mcg/zi sau 5000 pe săptămână (după reumplerea rezervelor care presupune 5000 mcg/zi timp de 60 zile). – Exerciţiul fizic trebuie crescut la 150 minute/săptămână.

boala-alzheimer-Doctor-Dinu-2019